Mat och möten

Här smakar julen som godast!

Julen känns än så länge avlägsen, men din julbordsbokning är det dags för. På Sankt Gertrud dukar vi upp våra dignande julbord i flera av våra gemytliga lokaler från mitten av november och framåt. Kristallkronor, juleljus och god mat – ta med dina vänner eller kollegor så är allt klart!

Bokar gör du via event@sanktgertrud.se

Fest & event

På Sankt Gertrud Konferens är vi vana vid det mesta. Egentligen finns det inget arrangemang som är för stort, för litet eller för annorlunda för vårt kvarter. Oavsett om du ska boka ett ledningsmöte för fyra, hålla i ett seminarium för flera hundra eller sjösätta en helt unik produktrelease som kräver ytor både inne och ute.

Flexibilitet är vår bästa gren!

Interaktiva möten och parallella sessioner. Just flexibiliteten är vi på Sankt Gertrud världsbäst på i Malmö! Med lokaler som huserar allt från nästan 400 till 4 personer är flexibla möten vår absoluta huvudgren! Att gå från ett samlat stormöte till flera mindre för gruppsamtal fixar vi enkelt för dig.

Möts och ät gott!

När hjärnan har fått sitt från ditt möte – låt oss bjuda på en lunch som tillfredsställer din gom. Våra duktiga köksmästare dukar upp konferensluncher, fikabufféer och trerättersmiddagar för alla smaker. I festsalarna från 1800-talet fortsätter din mötesdag.

Välkommen till en god dag, eller kväll, på Sankt Gertrud!

Mötesplatser

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

Ett gott möte behöver bra energi

Köket på Sankt Gertrud är hjärtat i vår verksamhet. Här komponerar vår erfarne köksmästare Hasse rätter som passar alla smaker, både för våra konferensgäster, hungriga lunchätare i vår restaurang, eller kvällsgäster i vår pub.

Är du här och konfererar står oftast vår underbara buffé uppdukad i en av våra festsalar. Äter du lunch hos Haqvin Bager kan du välja fritt av allt på dagens stora buffé även där.

Middag på Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall