Salmsons Skafferi


Lunchbuffé vecka 21

Veckans alla vardagar mellan 11.30–14.00 dukar vi upp vår stora buffé med både kött, fisk, vegetariska godsaker och massor med härliga sallader.
 Bröd, kaffe och dryck får du naturligtvis också. 105:- kostar kalaset och då får du ta om både en och två gånger om du önskar.

Denna vecka har Haqvin dukat upp dessa godsaker:

MÅNDAG 21/5
Fläskkarré med sauterad sparris & citron//
Sejrygg med senapssås //
Grönsaksgratäng

TISDAG 22/5
Kyckling Chimichurri//
Kungsflundra Florentine //
Majskakor med ramslök

ONSDAG 23/5
Kalvfärslåda//
Friterad spätta m remouladsås //
Blomkålsgryta

TORSDAG 24/5
Ölbrässerad oxstek//
Torskqueneller med gräslöksås//
Vegetarisk pytt

FREDAG 25/5
Pulled pork & färska korvar//
Pocherad lax med vitvinssås //
Rödbetsrisotto med chevré, rosmarin & honung
Varmt Välkomna!

Hos Sankt Gertrud är du mitt i Malmös historia med våra korsvirkeslängor och kullerstensgårdar.Vill du veta mer om kvarterets spännande historia och historiska personer är du välkommen in till vår historiesida vår historiesida.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!