Salmsons Skafferi


Lunchbuffé vecka 39

Veckans alla vardagar mellan 11.00–14.00 dukar vi upp vår stora buffé med både kött, fisk, vegetariska godsaker och massor med härliga sallader.
Bröd, kaffe och dryck får du naturligtvis också. 98:- kostar kalaset och då får du ta om både en och två gånger om du önskar.

Under vecka 39 vecka har Haqvin dukat upp dessa godsaker:

MÅNDAG 25/9
Ugnsbakad falukorv //
Halstrad sejrygg med pepparrot //
fyrkornsrisotto

TISDAG 26/9
Fläskkarré med rosenkål & skysås //
Siciliansk havskatt med oliver & citron //
Grönsaksgryta med spiskummin

ONSDAG 27/9
Kålpudding med lingon & gräddsås //
Fiskgratäng med skaldjur // Hampabiff med svartkål

TORSDAG 28/9
Kyckling diablo //
Spätta med ägg & rödbetor //
Pasta bolognese sin carne

FREDAG 29/9
Helstekt oxrygg med kryddsmör //
Sesamlax med yoghurt //
Aubergingratäng

Haqvin lunch blå bild

Hos Sankt Gertrud är du mitt i Malmös historia med våra korsvirkeslängor och kullerstensgårdar.Vill du veta mer om kvarterets spännande historia och historiska personer är du välkommen in till vår historiesida vår historiesida.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!