Salmsons Skafferi


Lunchbuffé vecka 28

Veckans alla vardagar mellan 11.00–14.00 dukar vi upp vår stora buffé med både kött, fisk, vegetariska godsaker och massor med härliga sallader.
Bröd, kaffe och dryck får du naturligtvis också. 98:- kostar kalaset och då får du ta om både en och två gånger om du önskar.

Vecka 28 har Haqvin dukat upp dessa godsaker:

MÅNDAG 10/7
Isterband med gyllenhammarpotatis //
Pocherad öring med pepparrotsvisp //
Pasta ”bolognese” från trädgården

TISDAG 11/7
Fläsksida BBQ //
Halstrad dillgravad makrill //
Het böngryta

ONSDAG 12/7
Biff a la Lindström //
Pizza med sardeller, oliver & ruccula //
Spenatlåda med ägg & potatis

TORSDAG 13/7
Pepparstekt majskyckling //
Spättfile med vittvin & grädde //
Ärtbiffar

FREDAG 14/7
Vitello Tonnato //
Frasig fiskgratäng //Halloumiburgare

Den 24/7 tom 6/8 semestrar Haqvin Bager och alla hans kockar och personal sig lite. Ha en skön semester du också, så ses vi igen måndagen den 7/8. Då har vi många goda nyheter på buffén!Semesterdags 2017 endast bild för hemsidaHaqvin lunch blå bild

Hos Sankt Gertrud är du mitt i Malmös historia med våra korsvirkeslängor och kullerstensgårdar.Vill du veta mer om kvarterets spännande historia och historiska personer är du välkommen in till vår historiesida vår historiesida.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!