Pub Kuntze


Livemusik på Sankt Gertrud

Livemusik på Sankt Gertrud

I Pub Kuntze har vi livemusik med blues- och rockartister från när och fjärran! Under sensommaren är det vår mysiga innergård som är platsen för alla artister.

Alla spelningar för 2018 hittar du i spellistan.

Vår pubmeny kan du beställa från kl 18.00. Du kan inte boka bord på Pub Kuntze, men här finns gott om plats för alla både ute och inne.

Vill du spela eller kanske ha ditt releaseparty hos oss? Eller fråga om någonting som har med spelningar att göra? Då kontaktar du Håkan Bladh på 0703-33 31 62 eller via e-post.

Välkommen till en av Malmös bästa barer under bar himmel!

Ditt möte

Vi har platsen du söker.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!