Johanna Jingnert – Cabin 76

Johanna Jingnert – Cabin 76

Johanna Jingnert kommer ursprungligen från Göteborg men bor numera i Skåne. Hon skriver musik inspirerad av pop, soul och jazz och har tillsammans med sitt band spelat runtom i Sverige och även i Danmark. Hon gillar att kombinera glad musik och texter med lite seriösare underton. I sommar har bandet bland annat spelat på Gullbrannafestivalen och Jazz Under Stjärnorna i Brantevik – en festival som Nils Landgren håller i.

Bandet består av Johanna Jingnert på sång, Johan Danving på trummor, Oskar Ottosson på piano och Oskar Wickström på bas.
Länk till bandet på Spotify.

 

Cabin 76 är ett Malmörockband med eget material. Med två gitarrer, bas och trummor spelar bandet musik med rötter i blues och tyngre rock från sjuttiotalet. Cabin 76 består av Philip Nilsson sång och gitarr (tid. King Keso), Per Stadin bas (tid. Silver Mountain, Qube), Björn Mannerfelt sång och trummor (tid. King Keso) och Roger Grip (tid. Qube).
Länk till bandet på Soundcloud

Cabin 76. Foto: Jonas Ahlqvist

Puben öppen fr 17.00. Band på scen fr 19.00. Fritt inträde. Ingen bordsbokning – välkommen till oss!

 


Ditt möte

Vi har platsen du söker.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!