Sofie Stenervik & friends

Sofie Stenervik & friends

23 april 2014

Sofie Stenervik är en själfull singer/songwriter boendes på Ön i Limhamn. Med ett akustiskt sound och huvudinstrumenten gitarr, piano och fiol spelar hon sina egna låtar, blandat med (ibland oväntade) covers med personlig prägel. Med sig på Pub Kuntzes scen har Sofie Malick Diebate – professionell musiker från Senegal på kora och djembe och Helena Åberg – klassiskt skolad pianist. Tillsammans skapar de ett unikt och spännande sound där traditionella toner möter klassiska som i sin tur möter svensk visa och singer/songwriterpop. Missa inte denna spelning – Varmt välkomna!

 

Puben öppen fr 17.00. Bandet på scen fr 19.00. Fritt inträde. Ingen bordsbokning. Kom i tid!


Ditt möte

Vi har platsen du söker.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!