Pub Kuntze


Med lika delar mingel & musik

Header After work

After Work

På fredagar myllrar det på vår härliga kullerstensgård av gäster på vår After Work. Pub Kuntze är laddad med goda drycker och tilltugg. Att mingla hos oss är ett utmärkt sätt att starta helgen. En av Malmös bästa barer under bar himmel, har vi hört sägas!

Richard Lindgren. Foto: Rootsy.nu

Spellista 2017

Till Pub Kuntze tittar du in för musik, mingel och mys i en härlig pubmiljö. After work hittar du här varje fredag. Dessutom Håkan Blad, alias Dr Rock, med en gedigen spellista med kända […]

Pub tappkranar 2 X kopia

Eftersnack i puben

Vill du som företag hyra vår egen Pub Kuntze för att avsluta konferensen med trevligt eftersnack är det bara att kontakta oss. Puben får räknas som en av Malmös äldsta, inhyst som den är i Karl XII:s hus från början av 1700-talet.

I Karl XII:s hus från 1700-talet huserar charmiga Pub Kuntze och tittar du in ser du raden av öltappar som tycks vänta på senare timmar. Här äter du något från vår enkla men välkomponerade meny, tar en öl och lyssnar på härlig musik. Eller bara minglar för den goda saken skull.

På torsdagar njuter du av livespelningar med artister från både när och fjärran.

Varje fredag myllrar det på kullerstensgården av gäster till vår After work där buffén står uppdukad, dryckerna är kylda och värmarna på, om det nu skulle vara en lite kyligare kväll.

Är du nyfiken på vem det är som gett namn åt Pub Kuntze, och alla andra lokaler i vårt kvarter Sankt Gertrud, klickar du dig vidare till vår historiesida. I våra hus sitter nämligen 500 år av Malmös historia i väggarna!

Ditt möte

Vi har platsen du söker.

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till två av våra restauranger.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!