Press

Här hittar du nedladdningsbara logotyper samt högupplösta pressbilder från vårt vackra kvarter. Fotografierna är fria att användas i redaktionellt sammanhang mot att du anger fotografens namn och refererar till Sankt Gertrud Konferens.

Söker du annat bild- eller pressmaterial, slå oss en signal på 040-25 85 55.

Bilder (högupplösta, öppnas i nytt fönster)

Sankt_Gertrud_Konferens_01_fran_ovan_70Kuntzegården från ovan. Format: .jpg. Fotograf: © Torbjörn Lagerwall.

 

Sankt_Gertrud_Konferens_02_entre_Ostergatan_70Entré Östergatan. Format: .jpg Fotograf: © Torbjörn Lagerwall.

 

Sankt_Gertrud_Konferens_03_Kuntzegarden_70Kuntzegården med uteserveringar. Format: .jpg Fotograf: © Torbjörn Lagerwall.

 

Sankt_Gertrud_Konferens_04_Rasmus_Kieldsons_gard_70Rasmus Kieldsons gård med entré till Ramushallen och Carolinahallen. Format: .jpg Fotograf: © Torbjörn Lagerwall

 

Sankt_Gertrud_Konferens_05_Carolinahallen_70Interiör Carolinahallen. Format: .jpg Fotograf: © Torbjörn Lagerwall

 

Sankt_Gertrud_Konferens_06_Kryddloftet_70Interiör Kryddloftet. Format: .jpg Fotograf: © Torbjörn Lagerwall

 

Sankt_Gertrud_Konferens_07_Pub_Kuntze_70Interiör Pub Kuntze. Format: .jpg. Fotograf: © Torbjörn Lagerwall.

 

sanktgertrudkonferens_logo_svart_70Logo Sankt Gertrud Konferens (svart). Format: .eps

 

sanktgertrudkonferens_logo_pms-465_70Logo Sankt Gertrud Konferens (PMS 465). Format: .eps

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.


Höloftet Sankt Gertrud Konferens

Konferenser & möten

Vilka beslut kan ni ta i ett rum där Malmö beslöt att slå tillbaka danskarna 1677? De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet "att tänka utanför boxen" en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra. Allt du kan önska dig. Resten är historia.

Julbord, fest & event

Under takbjälkarna på Kryddloftet, eller i någon annan av våra festsalar, smakar julen som godast. Med allt gott som hör ett skånskt julbord till. Från mitten av november dukar vi upp glögg, godis, och all julmat däremellan. Boka julens godaste hos Sankt Gertrud! Slå oss en signal på 040-258555

Oscarssviten Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall

Resten är historia

I alla våra rum, restauranger och festsalar sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Rum och lokaler finns från 2 upp till 360 personer och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser, mässor eller fester är, om inte oändliga, så näst intill. Sankt Gertrud är en unik konferensmiljö mitt i stan med en organisation som är på tårna för att möta alla era behov och önskningar. Resten är historia