Frukt

Njut av säsongens nyttiga frukter – en härlig vitaminkick som ökar din energi.

  • Droskan Sankt Gertrud
  • Frukt Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Frukt Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Frukt Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
Maten är serverad

Frukt kan du få in i konferenslokalen – eller till fikapauserna.

Innehåll

Beställ en hel fruktkorg – eller ett fat med uppskuren frukt. Vill du ha lite mer sött har vi även fruktkorg med choklad.

Viktiga avstämningar

Vid bokningstillfället:

  • Vad ska vi äta?
  • När ska vi äta?

Senast måndagen veckan före:

  • Är någon allergisk eller intolerant mot maten?
  • Är någon av oss vegetarian eller vegan?
  • Hur många deltagare blir vi?
Tillval och annan information

Boka & fråga

Mat till ditt arrangemang

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.


Höloftet Sankt Gertrud Konferens

Konferenser & möten

Vilka beslut kan ni ta i ett rum där Malmö beslöt att slå tillbaka danskarna 1677? De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet "att tänka utanför boxen" en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra. Allt du kan önska dig. Resten är historia.

Fest & event

Fest & event

Att mingla under Git Gays antika kristallkrona kan vara något du får möjlighet till om du vill låta din dag hos oss glida över i kväll. Kristallkronorna sprider i och för sig sitt milda sken även över din konferenslunch, om du vill både äta och konferera i vår historiska miljö! Allt du kan önska dig - dag som kväll.

Oscarssviten Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall

Resten är historia

I alla våra rum, restauranger och festsalar sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Rum och lokaler finns från 2 upp till 360 personer och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser, mässor eller fester är, om inte oändliga, så näst intill. Sankt Gertrud är en unik konferensmiljö mitt i stan med en organisation som är på tårna för att möta alla era behov och önskningar. Resten är historia