Buffé

Ett populärt kvällsalternativ är våra smakrika bufféer – italiensk eller vegetarisk. Stämningen brukar bli god när man samlas runt en buffé och rör sig mellan mängder av lockande rätter.

  • Buffet Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Buffet Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Buffet Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Buffet Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
Maten är serverad

Våra smakrika bufféer dukar vi upp i festsalarna Anna och Kryddloftet.

Viktiga avstämningar

Vid bokningstillfället:

  • Vad ska vi äta?
  • När ska vi äta?

Senast måndagen veckan före:

  • Är någon allergisk eller intolerant mot maten?
  • Är någon av oss vegetarian eller vegan?
  • Hur många deltagare blir vi?
Tillval och annan information

Boka & fråga

Mat till ditt arrangemang

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.


Höloftet Sankt Gertrud Konferens

Konferenser & möten

Vilka beslut kan ni ta i ett rum där Malmö beslöt att slå tillbaka danskarna 1677? De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet "att tänka utanför boxen" en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra. Allt du kan önska dig. Resten är historia.

Julbord, fest & event

Under takbjälkarna på Kryddloftet, eller i någon annan av våra festsalar, smakar julen som godast. Med allt gott som hör ett skånskt julbord till. Från mitten av november dukar vi upp glögg, godis, och all julmat däremellan. Boka julens godaste hos Sankt Gertrud! Slå oss en signal på 040-258555

Oscarssviten Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall

Resten är historia

I alla våra rum, restauranger och festsalar sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Rum och lokaler finns från 2 upp till 360 personer och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser, mässor eller fester är, om inte oändliga, så näst intill. Sankt Gertrud är en unik konferensmiljö mitt i stan med en organisation som är på tårna för att möta alla era behov och önskningar. Resten är historia