Historiska rum att ställa ut i

Hos oss har många nya produkter och nyheter presenterats för första gången! Nya bilmodeller har visats på våra kullerstensgårdar. Trendiga barnvagnar har provkörts i rum från 1700-talet och nya viner har avsmakats och bedömts. Vi arbetar mycket med utställningar på Sankt Gertrud, och i våra fina rum och stora lokaler med atmosfär och korsvirke kommer presentationer och visningar i ett helt annat ljus. Lite historiska vingslag ger nyheter en helt annan tyngd.

Vi möblerar och följer dina önskemål, men de gamla korsvirkesbjälkarna från 1500-talet står där de står! De är tom inskrivna hos Stadsantikvariatet i Malmö.

Se några av våra lokaler som passar till att ställa ut i här. Och hör gärna av dig om du vill komma in och titta och se vad som skulle passa för dig.

  • Rasmushallen Sankt Gertrud
  • Rasmushallen Sankt Gertrud
  • Rasmushallen Sankt Gertrud
  • Catharina Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Catharina Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Studion Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
  • Droskan Sankt Gertrud
  • Carolinahallen Sankt Gertrud
  • Tillgänglighet:Se respektive lokal
Tillval och annan information

Boka & frågaMat till ditt arrangemang

Mötesplatser

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

Ett gott möte behöver bra energi

Köket på Sankt Gertrud är hjärtat i vår verksamhet. Här komponerar vår erfarne köksmästare Hasse rätter som passar alla smaker, både för våra konferensgäster, hungriga lunchätare i vår restaurang, eller kvällsgäster i vår pub.

Är du här och konfererar står oftast vår underbara buffé uppdukad i en av våra festsalar. Äter du lunch hos Haqvin Bager kan du välja fritt av allt på dagens stora buffé även där.

Middag på Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall