Haqvins Lounge

Haqvin Bager var både uppfinnare, diktare och ekonom. Dessutom var han något excentrisk, och allt som oftast på kant med etablissemanget. På 1700-talet bodde han här på Sankt Gertrud.

Beskrivning

Haqvins Lounge är en ljus och mysig hörnlokal. Med en egen ingång från vår härliga kullerstensgård, där både möbler och värmare finns tillgängliga under den varmare årstiden.

I Haqvins Lounge har vi ofta minnesstunder, vinprovningar, ostavsmakningar eller mindre luncher och middagar.

Biutrymme

Vägg i vägg ligger Haqvin Bager, en större lokal som passar utmärkt för utställningar, bufféer eller mingel.

Teknik/Utrustning som ingår
  • Trådlöst internet/wifi
  • Högtalare för mingelmusik
  • Kapacitet:35 personer
  • Ytstorlek:50 kvadratmeter
  • Tillgänglighet:Ligger i markplan
Tillval och annan information

Boka & frågaMat till ditt arrangemang

Mötesplatser

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

Ett gott möte behöver bra energi

Köket på Sankt Gertrud är hjärtat i vår verksamhet. Här komponerar vår erfarne köksmästare Hasse rätter som passar alla smaker, både för våra konferensgäster, hungriga lunchätare i vår restaurang, eller kvällsgäster i vår pub.

Är du här och konfererar står oftast vår underbara buffé uppdukad i en av våra festsalar. Äter du lunch hos Haqvin Bager kan du välja fritt av allt på dagens stora buffé även där.

Middag på Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall