Haqvin Bager

Den ryktbaraste och mest excentriske av köpmännen i kvarteret Sankt Gertrud var resenären, uppfinnaren, ekonomen och poeten Haqvin Bager,  som bodde här på 1700-talet.

Beskrivning

Haqvin Bager är vår bästa lokal för möten och middagar i kombination. Perfekt för mindre lanseringar eller presentationer med mingel eller mat till. Haqvin har en egen uteplats på vår härliga kullerstensgård, där både värmare och parasoll håller värmen en sval kväll.

Dagtid är Haqvin vår lunchrestaurang, men kvällstid byter den skepnad till vad som önskas. I anslutning ligger vår mysiga Lounge, som du gärna får ta del av också.

Biutrymme

 

 

Teknik/Utrustning som ingår
  • Trådlöst internet/wifi
  • Högtalare för mingelmusik
  • Ytterligare utrustning finns för uthyrning
  • Kapacitet:70 personer
  • Ytstorlek:100 kvadratmeter
  • Plats:Restaurangerna
  • Tillgänglighet:Ligger i markplan
Tillval och annan information

Boka & frågaMat till ditt arrangemang

Mötesplatser

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

Ett gott möte behöver bra energi

Köket på Sankt Gertrud är hjärtat i vår verksamhet. Här komponerar vår erfarne köksmästare Hasse rätter som passar alla smaker, både för våra konferensgäster, hungriga lunchätare i vår restaurang, eller kvällsgäster i vår pub.

Är du här och konfererar står oftast vår underbara buffé uppdukad i en av våra festsalar. Äter du lunch hos Haqvin Bager kan du välja fritt av allt på dagens stora buffé även där.

Middag på Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall