Anna

Vår festsal Anna har fått sitt namn efter borgmästardottern Anne Jepsdatter, som levde på 1500-talet och var gift med Niels Kuntze, sedermera borgmästare i Malmö. Paret bodde i det som i dag kallas Kuntzehuset och är det äldsta i kvarteret Sankt Gertrud.

 • konferenslunch Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall
 • Anna Sankt Gertrud Konferens. Foto: Lina Arvidsson
 • Anna Sankt Gertrud Konferens. Foto: Lina Arvidsson
 • Anna festsal Sankt Gertrud
 • Anna festsal Sankt Gertrud
Beskrivning

Anna, med tillhörande foajé, har en unik charm och atmosfär med vitkalkade korsvirkesväggar och stora glaspartier. Här erbjuder vi alla typer av middagar, fester, event och julbord. I salen Anna serverar vi dessutom varje dag lunch till många av våra konferensgäster.

Biutrymme

Utanför Anna finns en stor foajé – perfekt för till exempel fördrink eller mingel under Git Gays mäktiga gamla kristallkrona.

Utställningsmöjligheter

Utställningsytan foajé Anna ligger i direkt anslutning.

Planritning över Anna, Catharina och foajé Anna

Teknik/Utrustning som ingår
 • Trådlöst internet/wifi
 • Högtalare för mingelmusik
 • Ytterligare utrustning finns för uthyrning
 • Kapacitet:140 personer
 • Plats:Festsalarna
 • Tillgänglighet:Ligger i markplan
Tillval och annan information

Boka & frågaMat till ditt arrangemang

Mötesplatser

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

Ett gott möte behöver bra energi

Köket på Sankt Gertrud är hjärtat i vår verksamhet. Här komponerar vår erfarne köksmästare Hasse rätter som passar alla smaker, både för våra konferensgäster, hungriga lunchätare i vår restaurang, eller kvällsgäster i vår pub.

Är du här och konfererar står oftast vår underbara buffé uppdukad i en av våra festsalar. Äter du lunch hos Haqvin Bager kan du välja fritt av allt på dagens stora buffé även där.

Middag på Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall