Vår egen värld hittar du här

Mitt i Malmös folkliv, men ändå helt för oss själva på våra mysiga innergårdar, omringade av historiska hus. I vår egen lilla värld. Du kan gå, cykla, åka kommunalt eller flyga hit – Sankt Gertruds värld ligger så nära både tåg och flygplatser att alla hittar hit.

stadskarta_Sankt_Gertrud_Konferens

Klicka på kartan för en vägbeskrivning från din avreseort.

Centralt, bra parkering och nära buss och tåg


Sankt Gertrud Konferens ligger på Östergatan 7B i hjärtat av Malmö, bara 5 minuters promenad från Malmö C med utmärkta förbindelser via buss och tåg. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten, för personbilar i Caroligaraget och för bussar utmed Norra Vallgatan. 
Dessutom snabb och enkel anslutning till motorvägen från såväl Stockholm och Göteborg som Köpenhamn.

Ungefärliga restider

  • 
Buss från Sturup / Malmö Airport: 20 minuter.
  • Tåg från Kastrup / Copenhagen International Airport: 20 minuter.
  • Tåg från Helsingborg: 40 minuter.
  • Tåg från Lund: 13 minuter.

Mer information om bussar och tåg hittar du hos Skånetrafiken.

Vägbeskrivningar för dig som reser med bil …

Adress

Östergatan 7B, 211 25 Malmö

GPS-koordinater

  • WGS 84
  • Lat. 55.60847 N. / Long. 013.00733 E.

Hitta här

planskiss

Klicka på bilden för att ladda hem en karta över kvarteret Sankt Gertrud.

Kvarteret Sankt Gertrud består av flera olika hus och gårdar i en historisk och spännande omgivning. Miljön är inspirerande och kreativ, särskilt anpassad för att fungera effektivt för alla våra konferens- och restauranggäster.

Men ibland kan det vara svårt att hitta till just din lokal. På Kuntzegårdens bortre husvägg, som tillhör Receptionshuset, hittar du därför en tydlig karta över hela Sankt Gertrud Konferens. Samma kvarterskarta laddar du enkelt hem med ett klick på bilden här ovanför.

Välkommen till ett stycke levande Malmöhistoria!

Nyfiken på Sankt Gertrud?

Vi förstår om du är nyfiken på vårt kvarter och vår miljö. Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det ju hunnit hända en del. Därför är du alltid välkommen på visning av våra lokaler och gårdar. Kontakta oss så bestämmer vi hur och när!

I samband med att du bokar ett arrangemang hos oss har du även möjlighet att beställa en historisk visning av vårt unika och spännande kvarter.

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas i någon av våra restauranger. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

At work. After work

I kvarteret Sankt Gertrud är det att mötas som är det viktiga. Oavsett om du är här på en konferens, har ett jobbmöte över en lunch eller vill starta helgen på fredagens After Work i vår pub.

Goda möten. God mat. Härlig musik. Atmosfär. Gemytlighet. Vi har mycket gott att säga om allt som sker på Sankt Gertrud.

Välkommen hit på lunch, fika eller barhäng. Och väldigt gärna på ett möte! För det är ju just möten som är vår specialité!

Logo-Haqvin-Bager

Haqvin Bager är en av kvarterets mysiga restauranger som kan abonneras för möten eller events med mingel eller middag till. Fungerar utmärkt både dag som kväll.

Logo-Salmsons-Skafferi

Salmsons Skafferi ,en av Malmös välbesökta lunchrestauranger, byter skepnad och namn när vi öppnar igen efter sommaren. Det som redan är gott blir ännu godare hos oss när vi dukar upp vår stora buffé Ad Libitum (ät efter behag). Välkomna den 8/8!

Logo-Pub-Kuntze

Till Pub Kuntze tittar du in för musik, mingel och mys i en härlig pubmiljö. After work hittar du här varje fredag. Dessutom härlig livemusik på torsdagar och en gedigen spellista med kända rock och bluesartister.