Vår egen värld hittar du här

Mitt i Malmös folkliv, men ändå helt för oss själva på våra mysiga innergårdar, omringade av historiska hus. I vår egen lilla värld. Du kan gå, cykla, åka kommunalt eller flyga hit – Sankt Gertruds värld ligger så nära både tåg och flygplatser att alla hittar hit.

stadskarta_Sankt_Gertrud_Konferens

Klicka på kartan för en vägbeskrivning från din avreseort.

Centralt, bra parkering och nära buss och tåg


Sankt Gertrud Konferens ligger på Östergatan 7B i hjärtat av Malmö, bara 5 minuters promenad från Malmö C med utmärkta förbindelser via buss och tåg. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten, för personbilar i Caroligaraget och för bussar utmed Norra Vallgatan. 
Dessutom snabb och enkel anslutning till motorvägen från såväl Stockholm och Göteborg som Köpenhamn.

Ungefärliga restider

  • 
Buss från Sturup / Malmö Airport: 20 minuter.
  • Tåg från Kastrup / Copenhagen International Airport: 20 minuter.
  • Tåg från Helsingborg: 40 minuter.
  • Tåg från Lund: 13 minuter.

Mer information om bussar och tåg hittar du hos Skånetrafiken.

Vägbeskrivningar för dig som reser med bil …

Adress

Östergatan 7B, 211 25 Malmö

GPS-koordinater

  • WGS 84
  • Lat. 55.60847 N. / Long. 013.00733 E.

Hitta här

planskiss

Klicka på bilden för att ladda hem en karta över kvarteret Sankt Gertrud.

Kvarteret Sankt Gertrud består av flera olika hus och gårdar i en historisk och spännande omgivning. Miljön är inspirerande och kreativ, särskilt anpassad för att fungera effektivt för alla våra konferens- och restauranggäster.

Men ibland kan det vara svårt att hitta till just din lokal. På Kuntzegårdens bortre husvägg, som tillhör Receptionshuset, hittar du därför en tydlig karta över hela Sankt Gertrud Konferens. Samma kvarterskarta laddar du enkelt hem med ett klick på bilden här ovanför.

Välkommen till ett stycke levande Malmöhistoria!

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.

At work. After work

I kvarteret Sankt Gertrud är det att mötas som är det viktiga. Oavsett om du är här på en konferens, har ett jobbmöte över en lunch eller vill starta helgen på fredagens After Work i vår pub Kuntze.

Goda möten. God mat. Härlig musik. Atmosfär. Gemytlighet. Vi har mycket gott att säga om allt som sker på Sankt Gertrud.

Välkommen hit på lunch, fika eller barhäng. Och väldigt gärna på ett möte! För det är ju just möten som är vår specialité!

Logo-Salmsons-Skafferi Haqvins Lunchbuffé - det som redan är gott blir ännu godare! Hos Haqvin kombinerar du ihop din egen godaste lunchtallrik efter behag. Välj på vår stora buffé där både kött, fisk och massor med vegetariskt finns uppdukat.
Logo-Pub-Kuntze Till Pub Kuntze tittar du in för musik, mingel och mys i en härlig pubmiljö. After work hittar du här varje fredag. Dessutom härlig livemusik på torsdagar och en gedigen spellista med kända rock och bluesartister.