FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får av våra konferensgäster. Om du har en egen fråga, är du förstås välkommen att kontakta oss.

Hur hittar jag till Sankt Gertrud?
Här finns en karta, vägbeskrivning och annan information som kan vara bra att ha när du ska ta dig till Sankt Gertrud.

Var ligger lokalen som vi ska vara i?
Här hittar du en kvarterskarta och annan information som kan vara bra att ha när du ska ta dig runt i vårt kvarter.

Var serveras lunchen?
Konferenslunchen serveras oftast i våra festsalar Anna eller Kryddloftet. Exakt information får du när mötet startar.

När är sista dagen för att avboka kostnadsfritt?
Du kan avboka kostnadsfritt fram till 4 veckor före. Vi tillämpar Visitas avbokningsregler.

När är sista dagen för att ändra antal personer?
Senast måndagen veckan före arrangemanget behöver vi veta antalet personer. Detta antal ligger till grund för fakturan.

När måste vi anmäla allergier och intoleranser?
Senast måndagen veckan före arrangemanget behöver vi få information om antalet allergier och intoleranser. För att säkerställa att rätt person får rätt mat behöver vi namn + vilken allergi / intolerans den personen har.

När måste vi anmäla vegetarianer och veganer?
Senast måndagen veckan före arrangemanget behöver vi information om antal vegetarianer och veganer, samt deras namn.

Ta gärna hjälp av vår checklista för att få koll på alla detaljer.

 

 

Hos oss fläktar historiens vingslag

Att vi ligger mitt i centrala Malmö men ändå har ett helt historiskt kvarter för oss själva är unikt! Under de mer än 500 år som kvarteret funnits har det hunnit hända en del. Massor med kända malmöprofiler har bott i våra hus, tex Herr Haqvin Bager, enligt hans samtida en usel diktare och författare, men han har ändå fått låna sitt namn till vår mysiga restaurang.

Själva tycker vi att det är lite charmigt med de gamla korsvirkesbjälkarna och att golvet lutar en aning i våra äldsta rum. Det inbjuder liksom till lite annat tänkande i era möten.

Välkommen in i historien!

Ett heldagsseminarium för branschkollegorna, en workshop för medarbetarna eller ditt alldeles egna femtioårskalas. Oavsett vad du arrangerar vill du förstås att det ska vara lyckat. Det är därför vi finns.

Hör av dig, så hjälper vi dig med allt eller bara med den del du själv väljer.


Höloftet Sankt Gertrud Konferens

Konferenser & möten

Vilka beslut kan ni ta i ett rum där Malmö beslöt att slå tillbaka danskarna 1677? De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet "att tänka utanför boxen" en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra. Allt du kan önska dig. Resten är historia.

Julbord, fest & event

Under takbjälkarna på Kryddloftet, eller i någon annan av våra festsalar, smakar julen som godast. Med allt gott som hör ett skånskt julbord till. Från mitten av november dukar vi upp glögg, godis, och all julmat däremellan. Boka julens godaste hos Sankt Gertrud! Slå oss en signal på 040-258555

Oscarssviten Sankt Gertrud Konferens. Foto: Torbjörn Lagerwall

Resten är historia

I alla våra rum, restauranger och festsalar sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Rum och lokaler finns från 2 upp till 360 personer och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser, mässor eller fester är, om inte oändliga, så näst intill. Sankt Gertrud är en unik konferensmiljö mitt i stan med en organisation som är på tårna för att möta alla era behov och önskningar. Resten är historia